Passa al contingut principal

CALENDARI 2013
La Comissió de Setmana Santa de Mataró edita un calendari per a l'any 2013. Igual que es va fer l'any passat, aquest calendari recull en cada mes un dels Misteris que es procesionen Divendres Sant a la ciutat. A més en aquest calendari es pot veure en tant que agenda tots els principals actes, processons i activitats que organitzen les diferents Confraries, Germandats i Armats de Mataró.

La portada està dedicada a la Mare de Déu dels Dolors de la Venerable Congregació dels Dolors que l'any 2012 va poder processionar pels carrers de Mataró en la tradicional Processó del Silenci, i és una icona del passat confrare de la nostra ciutat.

Els calendaris es poden adquirir en les seus de les diferents confraries i en les cases germandats a un preu de 5€ la unitat. El benefici d'aquest calendari va destinat íntegrament a ajudar a suportar les despeses de la Setmana Santa 2013.
Entrades populars d'aquest blog

SETMANA SANTA 2020

El cartell de la Setmana 2020 ja s'ha presentat. Va ser el proppassat dia 7 de març al Monestir de l'Assumpció, conegut popularment com el Convent de les germanes Caputxines de Mataró.
Aquest any el Misteri que es recull és del primer pas processional de la Setmana Santa mataronina, després dels Armats, que és Patrimoni Cultural de la Ciutat.
El Cartell recull la sortida del Misteri de l'Oració del Senyor a l'Hort des de la Basílica Mil·lenària de Santa Maria a mans dels seus portants.
En un primer pla hi ha el Calze, que és un tret característic de la Confraria i d'aquest moment, i al fons les oliveres.
A continuació, reproduïm el parlament de presentació que va fer en Joaquim López Vila, vice-president de la Confraria de l'Oració del Senyor a l'Hort.
Aquest any hem sigut els responsables de la realització del cartell que ens avisa i ens anuncia que estem en quaresma i que la Setmana Santa està molt a la vorà., en aquest Convent gràcies a la generositat de les …

Sant Jordi 2020

Us volem desitjar una bona diada de Sant Jordi i us convidem a participar en família de les activitats que s'han organitzat des de les institucions  i entitats.
Aquí us deixem alguns enllaços.
#SANTJORDIENXARXA (Generalitat de Catalunya)
SANT JORDI A PROP TEU (Ajuntament de Mataró)
També us mostrem els diorames de Sant Jordi que ens han fet en Joaquim i la M. Assumpció.

SETMANA SANTA 2018

PROCESSÓ NIT DE SILENCI