Passa al contingut principal

Imatges Setmana Santa 2017

PROCESSÓ NIT DE SILENCI







PROCESSÓ GENERAL










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Setmana Santa PlayMobil 2023

La confraria de l'Oració del Senyor  l'Hort en col·laboració amb botiguers de la ciutat ofereixen un any més la mostra "Setmana Santa PlayMobil" Les reproduccions dels  passos de la Setmana Santa Mataronina, construïts per la nostra confrare Assumpció Puig, ja es poden veure als aparadors de la farmàcia M.P. Roca a la Riera i  la ferreteria Tàpias del carrer Portal de Valldeix. Esperem que en gaudiu.  

La Confraria de l'Oració al Senyor a l'Hort obté estatuts canònics i personalitat jurídica pròpia

  La Confraria de l'Oració del Senyor a l'Hort es va fundar pocs mesos després de la finalització de la Guerra Civil, durant els primers anys de la dècada de 1940.  Va ser erigida canònicament el 1947 amb l'aprovació i suport de Monsenyor Gregorio Modrego, Bisbe de Barcelona. Recollia un llegat i tradició antiga dels pares franciscans conventuals, concretament dels germans menors de la província de Nostra Senyora de Montserrat.  Els frares franciscans van constituir la confraria amb antics confrares i devots de l'antiga confraria.  El Misteri de l'Oració a l'Hort va sortir en processó per primer cop a la Setmana Santa de 1944 i ho va fer de forma contínua fins a 1970 quan van desaparèixer les processons a la ciutat de Mataró.  Va tornar a sortir al carrer la nit del Divendres Sant de 1986 juntament amb el Sant Crist de la Bona Mort.  Va ser doncs, el primer Misteri que va sortir en processó després de quinze anys sense cap manifestació pública en forma de proces

Participacio en l’acte de Entronització del Sant Crist a la Basílica de Santa Maria

  El diumenge 26 de febrer de 2023 durant la celebració de les 12 h. En motiu del primer Diumenge de Quaresma s'ha entronitzat el Sant Crist a la Basílica de Santa Maria.  Ha comptat amb la participació de la comunitat parroquial i tambe la confraria de l'Oració del Senyor a l'hort i la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.