Passa al contingut principal


MATARÓ PER CARITAS

El proper dissabte dia 3 de novembre se celebra la jornada solidària Mataró per Càritas. 
Aquesta acció organitzada per Càritas Interparoquial de Mataró amb el suport de moltes entitats de la ciutat de Mataró té l’objectiu de recaptar aliments i recursos per al banc d’aliments.

La ciutat de Mataró ha estat sempre una ciutat solidària amb els que més dificultats estan passant donant-los suport en el vestir, l’aliment i també suport afectiu i jurídic entre d’altres accions. Un bon exemple són els més de 40 anys que porta Càritas ajudant als més necessitats.

La crisi econòmica ha fet que les necessitats i les privacions de les famílies hagi augmentant, així com el nombre de famílies que estan per sota del llindar de la pobresa. Aquesta situació també ha tingut efecte sobre aquells que eren solidaris ara també tinguin dificultats i per això hi ha grans dificultats per a poder atendre la gran demanda d’aliments. Qui no té un familiar, un amic que estigui patint les conseqüències d’aquesta crisi econòmica i que estigui passant per uns problemes de severitat.

És per això que es fa aquesta crida a totes les persones a poder col•laborar en aquesta recollida i de totes les activitats que estan planificades per a la jornada d’aquest dissabte.

En aquesta crida a la solidaritat la Comissió de Setmana Santa, composada per totes les confraries, germandats i Armats de Mataró se sumen de forma activa ja que un dels objectius que tenim com a Comissió més enllà de l’expressió pública de la fe i els actes processionals, són la solidaritat, l’ajuda als més necessitats i el foment de la germanor.

És per això que les diferents entitats que composen la Comissió estaran presents tota la diada, organitzaran una gran paella per a 300 comensals, i també està recollint aliments en les seus i cases germandat per a poder aportar al banc d’aliments.

Des d'aquest bloc us fem una crida a participar-hi en aquesta crida en pro de la solidaritat, i tenir la bona resposta que el món confrare ha mostrat sempre. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA SANTA 2020

El cartell de la Setmana 2020 ja s'ha presentat. Va ser el proppassat dia 7 de març al Monestir de l'Assumpció, conegut popularment com el Convent de les germanes Caputxines de Mataró.
Aquest any el Misteri que es recull és del primer pas processional de la Setmana Santa mataronina, després dels Armats, que és Patrimoni Cultural de la Ciutat.
El Cartell recull la sortida del Misteri de l'Oració del Senyor a l'Hort des de la Basílica Mil·lenària de Santa Maria a mans dels seus portants.
En un primer pla hi ha el Calze, que és un tret característic de la Confraria i d'aquest moment, i al fons les oliveres.
A continuació, reproduïm el parlament de presentació que va fer en Joaquim López Vila, vice-president de la Confraria de l'Oració del Senyor a l'Hort.
Aquest any hem sigut els responsables de la realització del cartell que ens avisa i ens anuncia que estem en quaresma i que la Setmana Santa està molt a la vorà., en aquest Convent gràcies a la generositat de les …

Sant Jordi 2020

Us volem desitjar una bona diada de Sant Jordi i us convidem a participar en família de les activitats que s'han organitzat des de les institucions  i entitats.
Aquí us deixem alguns enllaços.
#SANTJORDIENXARXA (Generalitat de Catalunya)
SANT JORDI A PROP TEU (Ajuntament de Mataró)
També us mostrem els diorames de Sant Jordi que ens han fet en Joaquim i la M. Assumpció.

SETMANA SANTA 2018

PROCESSÓ NIT DE SILENCI