Passa al contingut principal

Nit de Silenci 2010

A dos quarts i cinc minuts de deu donà inici la Processó Nit de Silenci.

Encapçalada pels Armats de Mataró, a continuació els estendards de la Comissió de Setmana Santa de Mataró, de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors i de la Confraria del Sant Sepulcre, la seguien el misteri la Oració de Jesús a l'hort i el misteri de Coronació d'Espines.

El recorregut pels carrers del casc antic de la Ciutat va estar acompanyat de nombrós públic i en alguns trams els veïns varen il.luminar la comitiva amb llanternes posades en els seus balcons i finestres.

La fluïdesa de la desfilada  va permetre finalitzar el recorregut en poc mes de una hora i mitja.

Un cop arribats a la Basílica de Santa Maria, tots els participants varen fer una pregaria i es va donar fi a la Processó.

A continuació us mostrem  algunes imatges de la  Processó Nit del Silenci.


 
Imatge cedida Antonio Gómez C.:Els confrares de l'Oració a l'Hort portant el pas. 
 
Imatge cedida per Antonio Gómez C.:Evolucions dels Armats. 
Imatge cedida Antonio Gómez C.:El pas de l'Oració a l'Hort.


Imatge cedida Antonio Gómez C.:El pas de la Coronació d'Espines.

 Imatge cedida Antonio Gómez C.:Interior de la Basílica Santa Maria de Mataró amb els Armats, confrares i potants de la Processó de Nit del Silenci.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA SANTA 2020

El cartell de la Setmana 2020 ja s'ha presentat. Va ser el proppassat dia 7 de març al Monestir de l'Assumpció, conegut popularment com el Convent de les germanes Caputxines de Mataró.
Aquest any el Misteri que es recull és del primer pas processional de la Setmana Santa mataronina, després dels Armats, que és Patrimoni Cultural de la Ciutat.
El Cartell recull la sortida del Misteri de l'Oració del Senyor a l'Hort des de la Basílica Mil·lenària de Santa Maria a mans dels seus portants.
En un primer pla hi ha el Calze, que és un tret característic de la Confraria i d'aquest moment, i al fons les oliveres.
A continuació, reproduïm el parlament de presentació que va fer en Joaquim López Vila, vice-president de la Confraria de l'Oració del Senyor a l'Hort.
Aquest any hem sigut els responsables de la realització del cartell que ens avisa i ens anuncia que estem en quaresma i que la Setmana Santa està molt a la vorà., en aquest Convent gràcies a la generositat de les …

Sant Jordi 2020

Us volem desitjar una bona diada de Sant Jordi i us convidem a participar en família de les activitats que s'han organitzat des de les institucions  i entitats.
Aquí us deixem alguns enllaços.
#SANTJORDIENXARXA (Generalitat de Catalunya)
SANT JORDI A PROP TEU (Ajuntament de Mataró)
També us mostrem els diorames de Sant Jordi que ens han fet en Joaquim i la M. Assumpció.

SETMANA SANTA 2018

PROCESSÓ NIT DE SILENCI